Mastering Life, ascentie jaartraining

Multi Dimensional Teachings biedt de Mastering Life, ascentie jaartraining aan. Deze bestaat uit een combinatie van de opleiding 8 stappen naar Meesterschap en een 5-tal workshops. 

De 8 stappen naar Meesterschap is een inwijdingsweg in het Eenheidsbewustzijn waarin je leert leven vanuit het volle potentieel van je Ware Zijn en Meesterschap ontwikkelt. 

In de 8 stappen naar Meesterschap leer je dat je vrij bent om te kiezen en ondersteunende keuzes te maken. Om je schaduw net zo lief te hebben als het licht en je scheppingskracht te aanvaarden. Je ontwikkelt een brede multidimensionale kijk op het leven waardoor nieuwe mogelijkheden zich openen. Je leert in overeenstemming met je Ware Zijn, de wetten van Eenheid en de Goddelijke Waarheid te leven.

In de Mastering Life, ascentie jaartraining vormen de workshops een belangrijke aanvulling op de opleiding 8 stappen naar Meesterschap. De thema’s van de workshops sluiten aan bij wat in de afzonderlijke stappen van de opleiding 8 stappen naar Meesterschap behandeld wordt. Hierdoor leer je de stappen te lopen en praktisch toe te passen in alle aspecten van je leven.

Inhoud van de Mastering Life, ascentie jaartraining:

 • Opleiding:                 8 stappen naar Meesterschap   

 • Workshop:                Je Ware Zijn, pure and innocent                                                   
 • Workshop:                Relaties en seksualiteit, in Eenheid en Vrijheid              
 • Workshop:                Leven in Abundance        
 • Workshop:                Lichaamsbewustzijn en zelfgenezing                                                
 • Workshop:                Voeding en verzorging in 5D                               

In de workshops gaan we dieper in op de levensthema’s. Je ontvangt de inwijdingen waardoor je leert hoe je Eenheid kunt integreren in de dualiteit. Je gaat daardoor het belang begrijpen van het in vrijheid aangaan van zielerelaties en leert hoe je dat vormgeeft. Dit betekent concreet dat je de persoonlijke relaties en onderwerpen waarin je nog gebrek, afgescheidenheid, onmacht of strijd ervaart in waarheid en vrijheid gaat brengen en Eenheid integreert.

Zo ben je liefde in actie!

We gaan aan de slag met:

 • Herkenning en erkenning van waar je staat in je leven.
 • Per thema/onderwerp ontvang je verdere heling en bewustwording.
 • Je leert persoonlijke identificaties met pijn los te laten.
 • Je leert ondersteunende vaardigheden waardoor je persoonlijke integriteit, onafhankelijkheid, vergevingsgezindheid, compassie en zuivere intentie ontwikkelt.
 • Je leert het in synchroniciteit brengen van je intentie, houding, handelen en spreken.
 • Per onderwerp schep je bewust een nieuwe realiteit gebaseerd op Eenheid, Waarheid, Gelijkheid, Vrijheid, Vreugde en Kracht.

Schep jouw nieuwe werkelijkheid en leef in Vrijheid, Vreugde en Kracht!


Voor dit moment staan er geen nieuwe 8 stappen naar Meesterschap gepland. Heb je interesse en wil je op de hoogte worden gehouden wanneer de volgende 8 stappen en/of de Mastering Life, ascentie jaartraining wordt gehouden? Laat het weten via het contactformulier dan houdt PatChen je op de hoogte.

 
 
walking on top